Skip to main content

Aquest 26 d’abril, vam donar a conèixer en un acte al Seminari Conciliar de Barcelona, una emocionant aliança amb Ametller Origen.

L’objectiu principal d‘aquest acord és augmentar els estàndards de qualitat i oferir als estudiants una experiencia gastronòmica excepcional.

Ametller Origen, aportarà la seva experiència en la selecció d’ingredients d’alta qualitat per a l’elaboració de plats nutritius i suculents.

Des de Saned, continuarem la nostra tasca d’innovació i millora continuada, per seguir sent el referent d’alimentació saludable a les escoles.

ALIANÇA PIONERA I EXCLUSIVA

Aquest projecte únic i sense precedents permet l’adquisició dels millors productes per continuar elaborant menús gourmet amb receptes excepcionals, sofisticades i delicioses.

«És una aliança entre dues companyies que estan mirant de fer les coses d’una manera diferent del que és habitual«, va explicar el nostre director general i fundador, Eduard Garcia.

Estem segurs que aquesta unió ajudarà a millorar el sector de la restauració escolar i permetrà noves col·laboracions que beneficiïn la comunitat educativa.

Aquest acord no només busca millorar la qualitat de l’alimentació escolar, sinó també fomentar hàbits alimentaris saludables des de ben petits.

“Estem orgullosos de poder oferir als menjadors escolars fruites i verdures fresques dels nostres camps, així com els nous iogurts lletllet, elaborats amb llet A2 al nostre obrador d’Olèrdola. Creiem que aquest acord serà un èxit perquè totes dues empreses hem ajuntat el nostre know-how per fer-ho possible”, ha afegit el conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen, Josep Ametller.

Més informació

Josep Ametller i Eduard Garcia

CAP NEN EN FORA DE JOC

Volem compartir amb vosaltres una iniciativa en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona centrada en la prevenció de l'assetjament escolar.

La Fundació Barça ofereix programes de prevenció, detecció i intervenció a tots els centres escolars per donar resposta a qualsevol forma de violencia a la qual puguin estar exposats els alumnes.

La nostra missió no és només oferir als nens aliments saludables, sinó també garantir un entorn on se sentin protegits.

És per això que des de Saned, ens unim a aquest programa per proporcionar un ambient escolar segur i enriquidor.

RECULLS DE PREMSA

Diferents mitjans de comunicació es fan ressò del nostre acte.