Skip to main content
Saned, linea blanca

Cuinem amb

esperit creatiu

acariciant la sofisticació

Saned, linea blanca
Saned logo blanco
Comedor escolar Saned Mataró Barcelona
La nostra Recepta, Menjar per a menjadors Saned Barcelona
Productos de proximidad Saned

Amb els següents criteris bàsics a la nostra filosofia volem aconseguir menús “gourmet” dissenyats per agradar

Aliments frescos, de temporada, sostenibles i de qualitat

Les nostres fruites i verdures de temporada són de productors locals i cultivades sota criteris d’agricultura sostenible i els nostres peixos de llotja.

Ingredients sempre frescos i de proveïdors certificats, amb la màxima garantia sanitària.

SANED I AMETLLER ORIGEN, UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE

El Grup Ametller Origen és una empresa d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat. Des dels nostres inicis, el nostre propòsit ha estat el de promoure i facilitar l’accés a una alimentació saludable, plaent i neta.

Fruit d’aquest compromís compartit neix la unió entre Ametller Origen i SANED, amb l’objectiu de proporcionar menús de màxima qualitat a les escoles i assegurar que els infants i generacions futures gaudeixin i es cuidin menjant.

Comedor de proximidad y alta cocina escolar
Comedor de proximidad y alta cocina escolar

Cuina de recerca

Al nostre Departament de Recerca, els nostres Xefs Executius creen amb cura els nostres plats premium, basats en composicions exquisides seleccionant ingredients especials, per així aconseguir plats amb estil, exquisits i delicats, buscant com a objectiu l’excel·lència i la satisfacció dels nostres comensals.

Comedor de proximidad y alta cocina escolar
Cocina de investigación Saned

Menús nutritius i originals

El nostre Equip de Nutrició i Dietètica elabora els nostres menús variats i equilibrats, que no només tenen en compte aspectes nutricionals o sensorials, també són avaluats cada any en funció de la seva acceptació pels infants. Una tasca creativa i de recerca que reinterpreta la cuina mediterrània amb enginy, fantasia i imaginació.

Comedor de proximidad y alta cocina escolar
Comedor escolar Saned, menús escolares

Persones que estimen el que fan

Tots els nostres plats són elaborats al propi centre pel nostre personal, amb especial sensibilitat, tendresa i experiència d’un bon professional. Treballem perquè la felicitat dels nostres equips es transmeti amb il·lusió i entusiasme al dia a dia, com a base de l’èxit de l’empresa.

Saned comedores escolares Barcelona
Compromisos profesionales alta cocina
Compromís de qualitat i medi ambient

Compromís Sanitari

Disposem d´un procés propi d´Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) que avalua i controla la traçabilitat de tots els nostres serveis. Comptem amb certificació ISO 9001 amb l'objectiu prioritari d'oferir i de garantir la màxima qualitat.

Compromís Mediambiental

Realitzem la selecció i reciclatge dels nostres residus, i duem a terme projectes mediambientals amb les escoles.

Compromís Social

Col·laborem amb diferents causes socials com la Fundació Vicente Ferrer o la Fundació Jaume Casademont, així com ONG locals que ajuden a minimitzar el malbaratament d'aliments.

Compromís amb la Infància

Col·laborem amb el projecte Joves Futur+ de la Fundació Barça, que té com a objectiu afavorir la reinserció social i laboral per a persones joves extutelades.
Compromisos Saned
Saned, School Gastronomy

Saned ofereix una alternativa gourmet d’alta qualitat per a aquells centres que vulguin fer del menjador escolar un valor diferencial.

contacteu-nos